Бялото Lamborghini Huracan на папа Франциск е продадено за 715

...
Бялото Lamborghini Huracan на папа Франциск е продадено за 715
Коментари Харесай

Продадоха Lamborghini на папа Франциск за 715 хиляди евро


Бялото Lamborghini Huracan на папа Франциск е продадено за 715 хиляди евро на търг, проведен от аукционна къща „ Сотбис “ в Монако.

Цената на автомобила с подпис на понтифа четири пъти надвиши пазарната цена на сходни коли. Автомобилите Lamborghini Huracan костват от 183 хиляди евро нагоре.

Парите получени от продажбата ще бъдат дадени за благотворителни цели. Те ще бъдат употребявани, с цел да подкрепят завръщането на християнските бежанци в Ирак, които бяха принудени да изоставен своите домове поради дейностите на терористичната формация „ Ислямска страна “.

Автомобилът от фамозната италианска марка беше подарен на папата през ноември 2017 година от управлението на Lamborghini, което беше признато на визита при него. Тогава папа Франциск взе решение да продаде първокласната кола на търг. По-късно тя беше изложена в музея на Lamborghini в покрайнините на Болоня.

Lamborghini не е първата компания, която подарява транспортно средство на папата. Ватикана подаде на търг мотоциклет Harley-Davidson. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР