Бяло - това ще е кодът на новия фестивал, който

...
Бяло - това ще е кодът на новия фестивал, който
Коментари Харесай

Класическа музика в бяло

Бяло - това ще е кодът на новия фестивал, който кани феновете на класическата музика в Рибарица.

Първото издание на форума, озаглавен White Classics, е проведено от " Модо България ", която стои зад сполучливи планове като " Концерти на възглавници " и " Концерти Мотив ", и организацията за ръководство на хотели Cool Management в съдействие с община Тетевен. Фестивалът ще се състои в Secret Boutique Hotel в Рибарица от 22 до 24 септември 2017 година и е фокусиран върху представянето на български актьори и просвета, оповестяват основателите.

Билети могат да бъдат непокътнати на www.modo.bg.

Публиката ще може да се наслаждения на 23 септември от 19 ч. на осъществяванията на сопраното Доротея Доротеева, баритона от Музикалния спектакъл в София Александър Мутафчийски и артистичния шеф на фестивала - пианистката Венета Нейнска, които ще показват арии и дуети от известни мюзикъли и оперети. Изявата им ще е част от така наречен White Gala, на която гостите са поканени в елегантно облекло в бял цвят. Музиката ще бъде съпроводена от коктейлна вечеря с хапки и питиета, оказва се от известието на уредниците.
Ден по-рано - на 22 септември, в 19 ч. стартира концертът White Talents, в който ще вземат участие осем изявени млади музиканти на България. Чрез гласоподаване на публиката един от тях ще завоюва парична премия на стойност 300 лева, обезпечена от община Тетевен, и концерт в идващото издание на фестивала. Най-добрият пианист също ще бъде отличен.Фестивалът ще приключи с поклон към най-младите фенове на класическата музика. За програмата планува концерта White Kids Concert на 23 септември от 11.00 ч. Преди него децата могат да чуят занимателни приказки за музиката.
Музикалните изяви ще бъдат съпроводени от галерия в хотела. Художничката Деница Милушева ще води урок по изобразяване за начинаещи на 23 септември (събота) от 10. 00 до 13.00 ч. Уроци по музика пък ще могат да се вземат от Венета Нейнска.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР