Бяло маце от Южна Африка с черен колан по бойни

...
Бяло маце от Южна Африка с черен колан по бойни
Коментари Харесай

Мис Вселена е каратистка

Бяло маце от Южна Африка с черен колан по бойни изкуства е новата Мис Вселена.

Красивата и с невероятна харизма 22-годишна Деми-Лий Нел-Питърс с безапелационна преднина сграбчи короната в именития конкурс за хубост, който се организира от 1952 година В фамозното казино " Планета Холивуд " в Лас Вегас брюнетката с тапия по бизнес мениджмънт очарова жури и аудитория с неподправено възприятие за комизъм, ослепителен разум и естествена красота.

Победителката наподобява божествено в бански костюм

" Най-важно е човек да бъде убеден в себе си и да може да преодолява страховете си ", сподели на финала Деми-Лий, която е умел войник в източните бойни изкуства.


22-годишната миска има черен колан по бойни изкуства

С откровена и завладяваща усмивка тя одобри от предходната миска Ирис Митенар купата, която е също толкоз влиятелна като тази на Мис Свят.

За триумфа си Нел-Питърс получава скъпоценна корона, правото да живее гратис 1 година в първокласен апартамент в Ню Йорк и рекламен контракт. Но и отговорностите на южноафриканката също не са по никакъв начин дребни - тя би трябвало да обикаля света и да взе участие в разнообразни благотворителни събития. Основното обръщение на Деми-Лий, което най-вероятно ще бъде и нейният девиз по време на пътешествията й по цялото земно кълбо, е равно възнаграждение за една и съща работа на мъжете и дамите.

" На доста места дамите вземат единствено 75% от месечните хонорари на мощния пол за същото работно време и идентични условия на труд, което не е вярно ", твърди Нел-Питърс. Божествено красивата госпожица е втората представителка на ЮАР, която печели тази корона. Заедно с нея на подиума се качиха Мис Колумбия Лаура Гонсалес, която е първа подгласничка, и Мис Ямайка Давина Бенет.

На подиума с нея застанаха Мис Колумбия и Мис Ямайка

Дебют на сцената направиха представителки на Камбоджа, Лаос и Непал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР