Бялата акула Милица (в ролята Койна Русева) впуска в действие

...
Бялата акула Милица (в ролята Койна Русева) впуска в действие
Коментари Харесай

Шампионката по сноуборд Сани Жекова - в Скъпи наследници

Бялата акула Милица (в ролята Койна Русева) впуска в деяние демоничен проект, с който да изгони от Бели Вит роднините си и единствено тя да прибере милионите на бай Дочо.

За собствен съдружник взима Цветан (в ролята Веселин Калановски), който да ѝ помогне във войната против Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) и да се заеме със задачата „ двамата селски идиоти вечно да изчезнат от улицата пред дома “.

Ще се съгласи ли кметският наместник да стане нейна дясна ръка и каква е цената, която Милица ще би трябвало да заплати за помощта му?

Междувременно Катя (в ролята Даяна Ханджиева) и Борис са изправени пред житейски алтернативи - щастливи ли са с половинките си Румен (в ролята Любо Ковачев) и Ани (в ролята Лорина Камбурова) или потискат същинските усеща между тях.

Как една на пръв взор тиха вечеря и радостен диалог за Междузвездни войни ще провокират ревнивост и подозрения за силата на любовта - вижте през днешния ден, от 18:00 часа, в новия епизод на Скъпи наследници.

Мистериозната съседка на Дочеви - баба Злата (в ролята Цветана Манева) ще върне в предишното хладната Милица и ще ѝ напомни най-милите ѝ детски мемоари. „ Кой ти токсини душичката? “ е въпросът, който мъчи старата жена.

Докато Катя се радва на гостуването на близката си другарка Поля (в ролята Рая Пеева) и слуша препоръките ѝ, че да „ лудееш и да правиш секс е здравословно “, братовчед ѝ Васко (в ролята Антоний Аргиров) от ден на ден се вглъбява във финансовите си проблеми.

Най-неочаквано получава предложение за помощ със сериозна сума. Кой е великодушният му покровител и какви са изискванията, които са му сложени, с цел да вземе парите - гледайте в новия епизод на Скъпи наследници.

Плахата стопанка Венета (в ролята Ивана Папазова), която „ за една седмица е излъскала всеки ъгъл “ на фамилния дом, стартира да обръща повече внимание на женствеността си.

Предстоящата женитба пък провокира освен неспокойствие, само че и горест в Ани. Каква е повода за смесените страсти на бъдещата младоженка - вижте през днешния ден, от 18:00 часа, по bTV.

Голямата звезда на българския сноуборд Сани Жекова също ще се появи в Бели Вит. Всички са разчувствани от гостуването ѝ в дребното село, като се изключи магазинерката Диди (в ролята София Бобчева).

Как отношението ѝ към международната шампионка ще ядоса брат ѝ Любо (в ролята Дарин Ангелов) – в шестия епизод на Скъпи наследници, в понеделник, от 18:00 ч., по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР