Бяла Карта ще подкрепи инциативата на неправителствената организация I CAN

...
Бяла Карта ще подкрепи инциативата на неправителствената организация I CAN
Коментари Харесай

Бяла Карта казва Да на достъпна рехабилитация за децата с увреждания от Център за Надежда

Бяла Карта ще поддържа инциативата на неправителствената организация I CAN TOO в идея за набиране на средства за мобилен терапевт за децата с увреждания в " Център за Надежда ". Небанковата институция, в чието ДНК е вплетена достъпността, би желала да предизвика всички почитатели, другари и съидейници на концепцията да се включат в самодейността за набиране на средства за мобилен терапевт за децата с увреждания в " Център за Надежда ", гр. София.

В особено видео мобилен терапевт от центъра споделя за компликациите и провокациите, които среща всеки ден, и апелра повече хора да поддържат самодейността. За всеки лайк на видеото Бяла Карта ще подари 1 лев за акцията.



Крайната цел на стратегия " Мобилен терапевт " на I CAN TOO е децата с тежки увреждания в " Център за Надежда " да получават регулярна двигателна рехабилитация. Недостъпността, неналичието на превоз, сложното напредване и преместването на децата ги лишава от опцията за това.
Програмата има за цел да помогне на над 50 деца с тежки увреждания от " Център за Надежда " да получат нужната им двигателна терапия.

 Снимка 392555
Източник:

Голямата фантазия на десетките дребни пациенти на Центъра е мобилните терапевти да могат да ги посещават по-често в домовете им или те сами да бъдат превозени до там.

Кампанията на Бяла Карта и I CAN TOO има за цел да направи тази фантазия действителност! Дарението от акцията се планува да послужи за закупуването на профилиран автомобил, с който децата и мобилните терапевти да се придвижват в града. Това ще даде опция на децата от Центъра да имат достъп до рехабилитация и обществен метод живот.

Бяла Карта споделя " Да " на наличната рехабилитация за деца с увреждания. Харесайте видеото и споделете нашата идея!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР