Бяла жена от Южна Каролина е последвана, насочена с пистолет към черния шофьор на разносвач на вестници, тъй като е вярвала, че работникът оглежда квартала и „не принадлежи там“

...
Жена от Южна Каролина беше арестувана, след като беше обвинена
Коментари Харесай


Жена от Южна Каролина беше арестувана, след като беше обвинена в насочване на пистолет срещу чернокож шофьор на разносвач на вестници.

Правоохранителните органи казаха, че Мери Холмс, която е бяла, е обвинена в насочване и представяне на огнестрелно оръжие във връзка с инцидента от миналата седмица. Когато говори с полицията, Холмс каза, че е извадила оръжието си от жертвата „от страх за живота й“, съобщават Post and Courier и Fox Carolina News.

Шофьорът, идентифициран като чернокожа жена, е извършвал доставки в Спартанбърг рано сутринта на 6 септември около 2:30 ч., според докладите. Подтикването на 40 полицаи да нападнат шофьора, е признат за невиновен за фалшив доклад

Жертвата видяла Холмс да я гледа с очи, докато тя оставяла, според докладите, цитиращи офиса на шерифа на окръг Спартанбърг. Когато жената се канеше да напусне района, Холмс се приближи до нея и я попита дали има нужда от помощ. Съобщава се, че тя я е отхвърлила и й е казала „не“.

Според медиите жената обвини Холмс, че я е последвал и се е изправил отново срещу нея. Твърди се, че този път Холмс е изстрелял пистолет и го е насочил към нея.

Според докладите обаче пълнителят е паднал и жената веднага се е опитала да избяга.

Холмс “ партньор също се е обадил на 911, за да ги информира, че е следила жената. Тя каза на полицията, че се е уплашила, след като е видяла превозното средство на шофьора, което „не е там“. Съседката й наскоро е претърпяла взлом, съобщиха търговските обекти.

Според Post and Courier тя е била освободена срещу гаранция от 5000 долара. Казано й е също да не посяга към жертвата.

Миналия месец една жена беше чернокож пощенски служител в Мисури. В експлозивен изцепка тя изкрещя на служителя, като каза, че не е „равна“ и използва расистки термин срещу работника.

Прочетете цялата история в Atlanta Black Star.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР