Бяла. Бяла с всеки изминал ден се преобразява и придобива

...
Бяла. Бяла с всеки изминал ден се преобразява и придобива
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел, ГЕРБ: Бяла с всеки изминал ден се преобразява и придобива истински европейски облик

Бяла. „ Бяла с всеки минал ден се преобразява и придобива същински европейски образ. Доказателство за това са редицата сполучливо изпълнени планове, с помощта на упоритата работа на кмета Димитър Славов и неговия екип, народните представители от ГЕРБ от Русенска област. Примерите за осъществени планове през последните години в Общината са доста – нови спортни площадки, асфалтирани улици, новият храм „ Свети Пантелеймон “, сподели Мария Габриел. Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков се срещнаха с народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, ръководителят на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници, кметът на Община Бяла Димитър Славов, неговият екип, кметове на кметства и жители, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На терена на с изкуствено покритие на „ Арена Бяла “ те изписаха номера на бюлетината на ГЕРБ за Европейските избори. Мария Габриел насочи специфичен привет към младежите на Община Бяла, които години наред участваха в състезанията на европейска тема, които тя провежда.
„ Вие доказахте, че сте надарени, можещи, упорити и притежавате сили и хрумвания общината да се трансформира в едно още по-стабилно и мечтано място за живот и вложения в бъдеще. Ще продължаваме да работим поредно за Европа във всеки район “, акцентира Мария Габриел.
Малко по – рано Мария Габриел, Андрей Новаков и формалните посетители поздравиха жителите на град Бяла във връзка празника на града и идния Гергьовден. В салона на Народно читалище „ Трудолюбие 1884 “ бяха стотици локални поданици, които се любуваха на празничен концерт. Шестима поданици на Бяла и един румънски сътрудник бяха отличени за значителен принос в развиването на града и района. Сред тях бе и националният представител Пламен Нунев. Всички те получиха специфични картини, рисувани от локалния художник Марин Цветанов.
От 17.00 часа се организира среща с поданици на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I “ пред читалището.
В 20.00 часа претендентите за евродепутати ще бъдат на концерта на „ Диана експрес “, с който приключва първият ден от празненствата във връзка празника на града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР