Бял мъж на 21 години от Далас е задържан за

...
Бял мъж на 21 години от Далас е задържан за
Коментари Харесай

Един е задържан за стрелбата в Ел Пасо

Бял мъж на 21 години от Далас е арестуван за убиството на 20 души в комерсиалния център в Ел Пасо (Тексас), оповестиха от полицията. Разследването ревизира опцията да става въпрос за закононарушение от ненавист, защото е бил открит манифест от мъжа, който сочи в тази посока.

„ 20 почтени жители от Ел Пасо изгубиха живота си. Ние като щат се сплотяваме в поддръжка на жертвите и техните фамилии. Искаме да създадем всичко допустимо, с цел да им помогнем и да ги подкрепим. Молим се Бог да бъде с тези, които са потърпевши по някакъв метод и да се погрижи за раните им. “ 26 души са ранени, оповестиха от полицията.

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че следи изкъсо протичащото се в Ел пасо. „ Ужасната пукотевица “ в Ел Пасо, написа в Туитър Тръмп.

Президентът на Мексико Мануел Лопес Обрадор пък осведоми, че измежду убитите са трима мексиканци. Според външния министър Марсело Ебрард измежду ранените има шестима жители на страната, в това число момиче на 10 години. Магазин Уолмарт, където е била офанзивата е бил цялостен с хора, които са пазарували за началото на образователната година.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР