„Бяхме пред инфаркт. Треперехме и лежахме зад сцената, докато чакаме

...
„Бяхме пред инфаркт. Треперехме и лежахме зад сцената, докато чакаме
Коментари Харесай

Преди големия финал: Как се чувстват финалистите в „Гласът на България”

„ Бяхме пред инфаркт. Треперехме и лежахме зад сцената, до момента в който чакаме да ни повикат”. Това разкиха победителката в предходното издание на „ Гласът на България” Ния и подгласниците ѝ Вики и Рафаел за страстите им на финала на музикалното шоу.

„ Не говорихме толкоз за финала, що се касае за песните, които ще осъществим и се надъхвахме”, спомнят си те и признават, че доста по-късно са осъзнали какъв късмет е бил за тях „ Гласът на България”.

Тази вечер следва финалът на сезона в „ Гласът на България”. Вълнение, наслада и леко напрежение усещат тазгодишните финалисти - Тино, Ива, Атанас и Надежда броени часове преди огромния концерт. Тази вечер те ще се изправят един против различен за финален път.
„ Развълнувани. Поне аз съм развълнуван”, споделя страстите си Кирил Хаджиев-Тино.

„ Естествено, че сме разчувствани. Още откогато започнаха подготовките за този лайф, напрежението стартира да се усеща, само че атмосферата е много приятна засега”. споделя Надежда Александрова

Шоуто довечера ще започва с изненада - общо осъществяване на четиримата финалисти, които ще показват напълно нов аранжимент на шлагера на Imagine Dragons - Thunder, основан особено за финала на „ Гласът на България " от музикалния шеф на шоуто Борислав Бояджиев – Борче.

Специалната изненада във финалния концерт ще бъдат дуетните им осъществявания с техните треньори, в които те ще получат поддръжката и от участниците в петия сезон на „ Гласът на България ".

Гласовете изпратени от феновете ще допринесат за възобновяване на Националния студентски дом.

Кой от четиримата финалисти - Ива, Тино, Атанас и Надежда ще стане новия глас на България ще решите вие, феновете на най-гледаното музикално риалити.

Не пропускайте огромният край на „ Гласът на България” довечера от 20.00 ч. по bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР