Бяхме на крачка да заловим избягалия затворник Пелов, но ни

...
Бяхме на крачка да заловим избягалия затворник Пелов, но ни
Коментари Харесай

Валентин Радев: Аха-аааа да заловим Пелов и ... го убиха

Бяхме на крачка да заловим избягалия пандизчия Пелов, само че ни изпревариха. Така става от време на време, сподели преди минути в Бургас министърът на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев пред смаяните погледи на публицисти.
Той заяви, че в полицията в Ботевград стартира инспекция и след разбор на обстановката ще стане ясно дали ще има уволнения и санкции за това, че близо 2 месеца Пелов и Радослав Колев са се укривали в блок в Ботевград.

Секретарят на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов показа, че приема всички рецензии, които се насочат към работата на Министерството за случая от хора, които към този момент са отвън системата на Министерство на вътрешните работи, само че посочи, че е най-лесно да се подлага на критика, след което сподели, че напълно застава зад своите чиновници.

На въпрос дали полицията в Ботевград е реагирала в точния момент по получен сигнал, че Пелов се е укривал в кошара край ботевградско село, секретарят на Министерство на вътрешните работи сподели, че този сигнал е бил тестван, като е употребен даже хеликоптер с камери за нощно виждане.

Министър Радев добави, че сигнал за Пелов е подавал даже депутатът Явор Нотев, който е от Ботевград и по този сигнал също е работено.

" Ще има изясненост по този случай след разбора. Аз към този момент знам доста неща, не всичко е по този начин, както наподобява на повърхността ", добави още министър Радев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР