Бяха забелязани вредни елементи, които подготвяха провокация на Орлов мост.

...
Бяха забелязани вредни елементи, които подготвяха провокация на Орлов мост.
Коментари Харесай

Сигнал от Орлов мост: Хулигани, видени и на конференцията на ГЕРБ, пробвали провокация

Бяха видяни нездравословни детайли, които подготвяха провокация на " Орлов мост ". Става въпрос за лица, видяни и на Националната конференция на ГЕРБ – членове на футболни агитки. Това обявиха хора от палатковия лагер на " Орлов мост " пред Българска национална телевизия.
Моментално протестиращите са уведомили полицията, която е взела данните на въпросните хора. Но те траяли да се навъртат в региона. В последна сметка протестиращите получили поддръжка от симпатизанти, хората се нараснали като численост и не се е стигнало до проблеми.
Нашата обща цел преди всичко е господство на правото, което в България не се вижда. Свободата не е безвъзмездна, не е подарък, свободата би трябвало да се извоюва всеки ден, всеки би трябвало да заплати своята цена за свободата, споделиха протестиращите там. И прибавиха – в случай че хората са недоволни, че сме блокирали кръстовището, дано хората се замислят за какво България 30 години е в Преход – това не е преход, това е капан.
20 дни не бяхме чути, обявихме, че ще преминем в положение на гражданско непокорство, прибавиха протестиращите. Те са извънредно недоволни, че никой от ръководещите не пристигнал при тях да приказват същински, а единствено са стартирани тези за заплатен митинг.
Във Варна, палатковият лагер пред общината остава, там има обсада на пътя пред общинската постройка.
Още: " Протестите: Ден 28 - Бурята отвя няколко палатки, само че не и блокадите "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР