„Бяха много трудни два мача, два пъти 0:0. Беше динамична

...
„Бяха много трудни два мача, два пъти 0:0. Беше динамична
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА: Дойдох, за да стана шампион

„ Бяха доста сложни два мача, два пъти 0:0. Беше динамична седмица със промяната на треньора и управлението. Създадохме няколко положителни обстановки изключително през първото полувреме “, съобщи нидерландското крило на ЦСКА Яник Вилдсхют.

„ Трябваше ни малко шанс, с цел да отбележим първия гол. Сега ще работим крепко върху новите хрумвания на треньорското управление, върху новия жанр. Ще бъдем подготвени за противниците в България, които затварят добре пространствата и не те оставят да играеш твоят футбол. Преди да дойда в ЦСКА поговорих с Юрген Матей и Мено Кох. Те ми споделиха единствено положителни думи и по тази причина взех решение да избера този тим “, добави още Вилдсхют.

„ Трябва да работим крепко, с цел да спечелим купата и да свалим Лудогорец от върха. Дойдох тук, с цел да стана първенец на България и ще упражняваме на най-много, ще дадем всичко от себе си.

Мисля, че това е добър старт за новия ни треньор Стойчо Младенов. София е хубав град. Имате забавни места и се любувам на живота, това беше добър избор за мен ", приключи нидерландецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР