Бяха казано много неща за предизвикателствата, пред които сме изправени

...
Бяха казано много неща за предизвикателствата, пред които сме изправени
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всяка власт трябва да съзнава своите ограничения

Бяха казано доста неща за провокациите, пред които сме изправени и за рецесиите. Искам да кажа няколко думи за вярата, стигаме до този миг, в който можем да си го позволим, когато приключва годината и идва новото начало. Това сподели от трибуната на Народно събрание Христо Иванов от " Демократична България ".

" България има голямо учредения за вяра поради измененията и опциите. Намираме се в тежки здравна и стопански рецесии, само че новите модели оттатък тях, разрешават на България също с упоритост и визия да редуцира пътят, който ни разделя от развитите общества.

Ще се опрем на няколко правилото, с цел да отворим нова страница на България. Вярваме, че всяка власт би трябвало да осъзнава своите ограничавания. Властта би трябвало да бъде лимитирана ", сподели той.

Вярваме в институциите, процедурите и паметта, добави още.

Според него в България би трябвало да има правораздаване, на което всеки български жител може да се опре. " Мисля, че има вяра, че този път, ще успеем да го създадем това ", сподели Иванов.

Христо Иванов съобщи, че въвеждането на електронно ръководство, ще бъде различен приоритет за " Демократична България ".

" Ние ще имаме принос в опазването на българското естествено благосъстояние по метод, по който това до момента не се е случвало ", съобщи още Христо Иванов. Той уточни, че " Демократична България " ще продължат да работят за българите в чужбина.

По думите му децата би трябвало да се върнат в учебно заведение. Христо Иванов уточни, че е нужна рационализация в българската просвета и обучение.

Той разяснява и тематиката за Северна Македония. " Ние би трябвало да защитим българския интерес, българнката история и дружно да станем членове в общо европейско семейство.
https://www.facebook.com/155895645128166/videos/379359993968807
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР