Бях си дал обед да не ходя по телевизии. Явно

...
Бях си дал обед да не ходя по телевизии. Явно
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Утре ще се обадя на Борисов, не разбирам на кого е сладка хапката „Дунарит“

Бях си дал обед да не вървя по малките екрани. Явно съм слабоволев, щом разясня тематики, злободневни към деня. В интерес на хората и чиновниците съм задължен за енти път да кажа тези неща. Това сподели притежателят на „ Дунарит “ Емилиян Гебрев в „ Честно казано с Люба Кулезич “.
С 1000 % сигурност от „ Дунарит “ към „ Емко “ не е тръгвала и една стотинка. Това е проверявано. Не е установено изобщо каквото и да било. Това, че някакви хора си стартират всякакви неща, нищо не може да се направи.

Моят проблем и този на сина ми е цялостен абсурд. Синът ми, който няма отношение с компанията, да бъде упрекнат, значи, че нещо е скалъпено. Всеки от улицата може да те хване и да ти каже, че переш пари. Откъде идват при нас парите? Това са от МО на разнообразни страни. Това става посредством държавен медиатор. Значи ние всички перем пари. Какви послания пращаме към света с обвиняванията, че се перат пари? Напълно е допустимо и мен да ме приберат. Аз се върнах от горната страна. Над 65 години съм. Нямам време да се посрамвам. Обвиниха сина ми-едно кристално създание. Той е инженер и икономист.

Утре ще се обадя на Бойко Борисов. Не мога да схвана за кого е сладка тази хапка „ Дунарит “. В стенограмата за КТБ ясно Борисов е сложил въпроси. И към момента няма отговори. Репресията против нас не е спряла. Нервите на служащите врят и кипят. Затова излязох. Ние сме построили три завода от отломки. Аз строя, не унищожавам. От предходната година едвам тези хора се удържат. Никой не си дава сметка, че с тези хора не би трябвало да се отнасят по този начин. Те работят с рискови артикули. Ами в случай че стане пакост? Кой ще е отговорен? Естествено притежателят. Аз ли нагнетявам напрежение. Ако насъсквах хората, до момента да са излезли 100 пъти. Не съм си го разрешил.

То няма контракти. Сега започнаха да се появяват няколко договорчета. Всички, с които съм приказвал, включително и министри, споделят: “ Горе “. Те го споделят. Кое е това „ Горе “? Атаката е директна. „ Дунарит “ е нападнат безспир. От 2015 година има 120 каузи. Пеевски е нарицателно. Не мога да си помисля, че той има такава власт, че да подчини всичко по вертикала и хоризонтала. Спецпрокуратурата знаят, че не би трябвало да скачат, тъй като няма нищо против нас, само че извършват нечии заповеди. У нас правосъдната система не е напълно разядена. Делата, в които не е имало интервенции и е попадало на морални правосъдни сформира, всички са извоювани. Няма да отстъпя " Дунарит ". За мен офанзивата е от персонално его. Такъв цех не се ръководи от отдалеченост.

Аз съм от дребното, които вървят с бръкнати ръце в джобовете. Сам си карам колата. Ако с държането си не създаваш почит, няма какво да правиш на тази земя. Утре ще пусна есемес на Борисов, дадох обещание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР