Бях пристигал в Ню Йорк, за да водя кампания за

...
Бях пристигал в Ню Йорк, за да водя кампания за
Коментари Харесай

Тафров: Готови сме да дадем видно място в нашите листи на Кирил Петков и Асен Василев

" Бях пристигал в Ню Йорк, с цел да повеждам акция за приемането на България в Съвета на Европа в Организация на обединените нации. В този ден се откриваше събранието на сесията на Организация на обединените нации. Тогава имаше молитвена закуска. Първият удар стана до момента в който течеше тази закуска. Като излязохме в коридорите видях сцената от първия удар и си споделих „ Откога по Си Ен Ен дават филми? “.

Това показа във връзка 11-ти септември 2001 година Стефан Тафров в студиото на „ Офанзива “ по Nova News.

Той сподели още, че вратите на църквите са били отворени и цялостни с молещи се: „ Гражданите на Ню Йорк реагираха умерено – с доста угриженост и взаимопомощ, нямаше мародерства. Това беше почтено за удивление “.

Тафров описа, че най-стряскащият миг е бил този, в който хората са се разхождали по улиците с афиш със фотоси на своите близки и са ги издирвали. Неговите близки пък са разбрали, че той е жив от телевизионно изявление с него по Българска национална телевизия.

Според него няма оттегляне от битката с тероризма в международен мащаб, а преосмисляне на метода: „ Глобализацията не дава еднообразно положителни плодове на всички по света и това подхранва тероризма. Има подозрение върху способността на Новия свят да построяват нови народи и демократични общества. Трябва по-комплексен метод, а не наливане на пари “.

По настоящите политически тематики разяснява: „ Актуализацията на бюджета трябваше да случи. Ние ще се явим на идващите избори с гордо вдигната глава като градивна политическа мощ. Ние събрахме нужните подписи за привикване на изключителна сесия в понеделник “.

„ Една естествена демократична процедура като обединението беше превърната в мръсна дума. Коалицията е нещо обикновено в един фрагментиран парламент. Ако стартираме работа в идващия парламент с мисълта, че би трябвало да се направи коалиция, ще бъде по-лесно и по-перспективно “, съобщи Тафров.

По думите му Демократична България ще продължи да работи за основаване на държавно управление на смяната. Кирил Петков и Асен Василев са одобрявани като съидейници в Демократична България: „ Готови сме да им дадем видно място в нашите листи. Не би трябвало да разцепваме демократичната общественост. Кирил Петков в създател на „ Да, България “.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР