Бях помолен от Бенчо Бенчев да запазя на негово име

...
Бях помолен от Бенчо Бенчев да запазя на негово име
Коментари Харесай

Несрин Узун: С Бенчо Бенчев бяхме в различни хотели в Истанбул

Бях помолен от Бенчо Бенчев да запазя на негово име три стаи в хотел в Истанбул. Това съм го правил и преди, сподели на конференция в Бургас някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун. Той беше арестуван в Турция, дружно с общинския консултант Бенчо Бенчев, Димитър Желязков – Митьо Очите и други четирима души, оповестява bTV.

„ Познавам се с Бенчев от 15 години и постоянно пътуваме дружно в Турция ”, добави той.

Узун посочи, че с Бенчев са били в разнообразни хотели и не е знаел при резервацията имената на останалите хора, които ще бъдат настанени в стаите.

Много скърбя, че попадайки в тази нелепа обстановка, сътворих неприятни моменти за най-близките ми. Съжалявам и съм засегнат от някои анализатори, които се пробват да свържат случая с партията, чийто представител съм бил, съобщи Узун.

Той описа, че вечерта преди ареста е бил на среща с Бенчо Бенчев, а след нея го е закарал с автомобил до хотела. Тогава разбрали за задържането на Желязков.

Нито аз, нито Бенчо Бенчев сме арестувани в Турция. 24-часовата ни мярка бе наложена в България, акцентира Узун.

Несрин Узун бе два мандата народен представител – в 39-ото и 40-ото Народно заседание. С общинския консултант от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев имат общ бизнес с развъждането на киви и са съдружници във компания, занимаваща се със строителни действия, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР