Бях поканен тази седмица заедно с мои съмишленици от Европейската

...
Бях поканен тази седмица заедно с мои съмишленици от Европейската
Коментари Харесай

Бареков сензационно: Разпитаха ме европрокурори! Скоро ще арестуват хора на Киро и Радев

Бях поканен тази седмица дружно с мои съидейници от Европейската прокуратура на госпожа Кьовеши, с цел да дадем в писмен тип спомагателни обяснения по сигнал за корист със средства на Европейски Съюз и корупция на депутати и министри от настоящето ръководство в България.

Срещите бяха в публична информационна точка на Европрокуратурата с европрокурори, а не в Министерски съвет, както си мисли, че стават работите секретарката на премиера Лена Бориславова.

Разследването се прави по предписание Агенцията за финансови измами на Европейски Съюз (ОЛАФ) и включва десетки евродепутати, депутати, водач на партия и вицепремиер от Четворната коалиция. Злоупотребите са напряко срамни обири и скоро ще им припари под краката на всички забъркани.

Чудя се, дали това е имал поради Кирчо Петков, който заплаши по малкия екран с арести до 6-8 месеца от Европрокуратурата някакви хора, които желали да му смъкват държавното управление?

Мисля, че и неслучайно в последно време Бойко Рашков се крие и мълчи, а настояването на оставката на Гешев внезапно секна след конфискуваните записи от Министерски съвет.

И аз също като Кирчо считам, че арести ще има до края на годината, но в неговите редици ще са.

От профила във Facebook на Николай Бареков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР