Бях на шест, когато баща ми изостави майка ми. Той

...
Бях на шест, когато баща ми изостави майка ми. Той
Коментари Харесай

Отиде Си От Алкохол И Хапчета. Яна Маринова Проговори През Сълзи За Най-Голямата Загуба В Своя Живот

„ Бях на шест, когато татко ми изостави майка ми. Той беше наследник на посланик. Отначало всичко сякаш вървяло без спънки, до момента в който той не ни напусна. Мама рухна.

Обичаше го прекомерно мощно и не можа да преживее раздялата. Още по време на развода хвана чашката. Не можеше да спи и компенсираше тъгата с алкохол “, споделя с голяма болежка в душата си Яна Маринова.

Тя споделя, че дамата се е опитвала да се пребори със зависимостите и най-много със слабостта си, само че по този начин и не съумяла. Разболяла се от рак на белия дроб и си отишла, макар дългите години лекуване и опити да се избави, написа разкрития.ком.

Бабата на Яна се грижила и за двете като правила всичко, с цел да оказва помощ на майка й, само че за жал, не се получило. Актрисата обаче е признателна на родителката си до известна степен. Защото компликациите създали мощен характера й.

„ Имаше дни, в които карах единствено на сухар, намазан с масло. А след това станах сервитьорка като ученичка, с цел да изкарвам някой и различен лев. Но все пак не упреквам мама. Тя ме учеше, че няма „ не мога “. И щом желая, всичко мога. Сега си мисля, че искаше да направи от мен това, което тя не беше “, има вяра Яна Маринова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР