Бях на 8 години, когато за първи път ми казаха,

...
Бях на 8 години, когато за първи път ми казаха,
Коментари Харесай

Гларус от Несебър е двойник на Брад Пит

" Бях на 8 години, когато за първи път ми споделиха, че съм негово копие. Родом съм от Несебър. Имахме фамилен ресторантьорски бизнес. Тогава една от сервитьорките беше гледала " Легенди за пристрастеността ". Дойде и сподели на майка ми - " Знаеш ли, че твоето момче доста наподобява на Брад Пит ".
Така стартира описа си пред " България Днес " 31-годишният Филип Филипов за поразителната си аналогия с американския артист.
" Последният случай е отпреди дни, когато си купувах вода от едно магазинче. Продавачката ме гледа, гледа и най-после ми сподели: Боже, сетих се на кого ми приличаш - на Брад Пит ", споделя леко срамежливо Филип.
Историята на гларуса от Несебър е не по-малко вълнуваща от тази на един от най-успешните артисти на планетата, а приликите сред двамата не са единствено образни.

От няколко години Филип също се занимава с актьорско майсторство, само че е безапелационен, че в никакъв случай не е гонил приликата си с Брад Пит.

" Харесвам го, несъмнено, само че не съм от този вид хора, които се бутат непременно. С актьорство започнах да се занимавам дори много късно, преди този момент съм правил доста и разнообразни неща ", споделя хубавецът.
Филип е учил в математическата гимназия в Несебър, след което се мести в Бургас, с цел да учи съветски и британски. Записва публицистика в Бургаския свободен университет, защото по това време мечтае да стане състезателен публицист, само че по-късно отпътува за Пловдив, с цел да се преориентира към мениджмънт в туризма.
" И след всичко това се разделих с едно момиче, в което бях влюбен и взех решение да отпътува за Лондон и да стартира изначало ", споделя българският Брад Пит.

" Бях статист във кино лентата " Футболни хулигани " с артиста Скот Адкинс. Играех боксьор. Това беше първата ми роля ", спомня си Филип.

След няколко години на английска земя, в които ту се връща, ту отпътува още веднъж и работи какво ли не, Филип взема решение да се завърне в България за непрекъснато и заживява в София, където приключва театрална школа, както и школа по кино актьорско майсторство.
Следват телевизионни реклами и снимането на няколко музикални клипа, измежду които видеа към песните на нашумялата около присъединяване си във " ВИП брат " рапърка Диона, както и на фолкпевицата Яница.
Филип взе участие и в сериала " София денонощно ", а след Нова година следва да изгрее и на огромния екран с роля в българския филм " Опърничавата ".

" Играя моторист, другар на основната героиня, друго към този момент не мога да издам ", разкрива младият артист.

Ролята му на моторист не е инцидентна, защото и в действителния живот Филип е разпален по бързите скорости на две гуми.

" Екстремист съм. Обичам адреналина. Качвам се на мотора и карам. Като цяло обичам всевъзможни спортове - плуване, битка, катерене и футбол, несъмнено. Дори мога да се похваля с мач в " А " група като по-малък, само че взех решение, че не желая да ставам футболист. Голям почитател съм на " Интер " и съм левскар ", разкрива спортните си желания артистът.

" Обичам да се развличам, само че не увисвам нонстоп по заведенията и нощните заведения. Слушам всякаква музика, обичам класическа и рок, а в последно време любим ми е Ед Шийрън. Обичам да вървя и на спектакъл. Михаил Билалов ми е един от обичаните български артисти, както и Христо Шопов ".
" Харесвам забавни дами. Може да звучи тривиално, само че с изключение на красива е значимо дамата да е и интелигентна. Харесвам дами със светли очи и непрекаляващи с грима ", прям е Филип. Признава, че едно от гаджетата му съумява да го смъкна с баналната имитация: " Ти знаеш ли, че доста приличаш на Брад Пит ".
" Тогава й отговорих: Искаш ли да бъдеш моята Дженифър Анистън, защото по това време той към момента беше с нея и по този начин на смешка стартира всичко ".

От българските хубавици Филип харесва моделката и актриса Диляна Попова, както и певицата Михаела Филева. Към холивудските усетът му е същият като на оригинала - пада си по Анджелина Джоли.

Филип признава, че е получавал оферти за секс, обвързани с специалността му, и от дами, и от мъже, които изрично е отказвал.

Сред обичаните филми с присъединяване на известния му двойник е " Да срещнеш Джо Блек ".

" Искам да се занимавам с актьорство! Дори се пробвам да пиша и сюжети, само че фантазията ми е да изиграя облика на Васил Левски, приключва амбициозно младият артист.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР