Бях на 500 метра. Чух силния удар. Веднага дойдох. Треньорът

...
Бях на 500 метра. Чух силния удар. Веднага дойдох. Треньорът
Коментари Харесай

Мъж, помогнал на децата от катастрофиралия автобус: Бяха много изплашени

„ Бях на 500 метра. Чух мощния удар. Веднага пристигнах. Треньорът беше отворил вратата и помогнах да слязат децата. Шофьорът не беше в положително положение. Извадихме го, само че за жалост умря “, изясни пред bTV Росен Димитров, свидетел на случая, при който  .


Автобусът, в който е имало 16 деца, се е блъснал в региона на с. Гостилица, общ. Дряново. Сигналът за случая е подаден към 16:00 ч. през днешния ден, като при завой рейсът е излязъл от пътното платно, показват от ОДМВР-Габрово.
„ Много бързо пристигнаха екипите на Спешната помощ и полицията. Децата бяха доста изплашени, прибрахме ги у дома на топло, до момента в който дойдат да ги вземат с различен рейс - доста положителни и общителни деца “, сподели мъжът.
73-годишният водач е умрял. Според полицията гибелта му може да е настъпила още преди пътнотранспортното произшествие.   „ Автобусът се е движел постепенно. Той нагоре не може да развие висока скорост. Треньорът е забелязал, че на водача му е прилошало. Опитал се е да помогне с кормилото. Спрели са в стъпалата. Прибирали са се от Ловеч “, добави очевидецът.

 
Децата са превозени до Ловеч, където ще бъдат посрещнати от своите родители. Треньорът на „ Литекс “ увери, че всички деца са добре.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР