Бях много щастлив,“ каза Рам. Но има много неща, които

...
Бях много щастлив,“ каза Рам. Но има много неща, които
Коментари Харесай

Джон Рам бяга за LIV Golf в зашеметяващ удар на PGA Tour

„ Бях доста благополучен, “ сподели Рам. „ Но има доста неща, които LIV Golf може да предложи, които са доста привлекателни. “

Той сподели, че ще резервира в загадка какъв брой коства договорката на фона на известията, съгласно които компенсацията му е в диапазона от 500 милиона $, което евентуално ще включва капитал в новия му екип.

Развитието идва 25 дни преди крайния период за PGA Tour и Фондът за обществени вложения на Саудитска Арабия се пробват да завършват шокиращото си съглашение от 6 юни да станат търговски сътрудници в дружество с облага, дружно с европейското турне.

Разговорите вървят постепенно и Тайгър Уудс сподели предходната седмица, че има доста движещи се елементи. Най-големият ход беше 29-годишният Рам, състезател номер 3 в света и повторен огромен първенец, наближаващ разцвета си, като последният дезертира.

Рам беше безапелационен, че задоволително пари, той се интересува единствено от историята и наследството и едвам неотдавна сподели, че се „ засмя “, когато видя името му да се свързва с LIV.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР