„Бях жива в гроба“, с тези думи Сузанита описва живота

...
„Бях жива в гроба“, с тези думи Сузанита описва живота
Коментари Харесай

Сузанита проговори за наркотиците

„ Бях жива в гроба “, с тези думи Сузанита разказва живота си по време на наркотичната взаимозависимост, настъпила след бързата популярност и тежките моменти, които са я последвали. Тази заран дъщерята на Орхан Мурад, която изгря, с помощта на скандалната си визия и държание, даде телевизионно изявление, в което приказва искрено за клопката на неразрешените вещества, в който е попаднала преди месеци. Най-критични са били четирите месеца, преди да потърси помощ и да влезе в клиника, където е прекарала четири седмици.

В момента тече третата седмица след излизането ѝ от лечебното заведение, като в този момент продължава да посещава дневен център. Сузи показа, че към днешна дата се усеща добре и е изцяло чиста, само че е трябвало да премине през извънредно тежки моменти, преди да осъзнае зависимостта си и че има потребност от професионална помощ. Сузи разкрива, че е почнала да взима опиати преди 3 година, като в началото е употребявала единствено марихуана. Разбира се, в един миг тя ѝ била извънредно незадоволителна и е потърсила по-силни субстанции, които са я отвели право към дъното.

В момента тийнейджърката, която е единствено на 17 година, наподобява доста изменена, даже очевидно е качила килограми, а на лицето ѝ като че ли е изписано, че е минала през доста повече тежки моменти, в сравнение с се чака от едно момиче на нейните години. Но въпреки всичко никой не може да ти аргументи това, което самичък можеш да си направиш, нали? Сузанита шокира и с признанието, че тъкмо преди да влезе в клиника е тежала едвам 36 кг! Нездравословното ѝ тегло било резултат от седмици дрогиране, без да се храни и спи. Тя просто се губела от ден на ден и повече с всяка последваща доза. Но същинският смут пристигнал в първите дни, откакто е спряла опиатите.

Тогава Сузи се сблъскала със сънни парализи, халюцинации, паник офанзиви, нервни рецесии, привиждали са ѝ се дяволи, даже и умрялата ѝ баба. Тя осъзнала, че има потребност от професионална помощ след диалог с майка си, който ѝ е подсказал, че към този момент е станал подвластна към дрогата. Признава, че към момента не е победила зависимостта, само че няма никакво желание да се отхвърля. Тя е изцяло решена да остави опиатите в предишното. По време на едномесечния си престой в клиниката, тийнейджърката написала песни, що се касае за цялостен албум, тъй като е усещала прилив на сила, изчиствайки се от нездравословните вещества. Започнах да танцувам пред огледалото и се кефех по какъв начин стартирам да качвам килограми. Заобичах себе си! “, споделя разгорещено тийнейджърката. Любопитен факт, който Сузи показа е, че в случай че в този момент получи шанса да се прероди, няма да пожелае да бъде известна. А всички знаем какъв брой копнееше за популярност скандалната тийнейджърка, която пееше, че е обладана от Луцифер и Буда.

Тя обаче показа, че не съжалява за известността си и осъзнава, че е постигнала бърза популярност, с помощта на скандалното си държание. Сузанита не крие, че в учебно заведение е била унизена от другите, а девойките даже я затваряли в тоалетната, тъй като желали да я ограбят под предлог, че е щерка на Орхан Мурад и има повече пари от тях. А какво се случва на любовния фронт с десетокласничката? Тя призна, че сега има синеоко момче до себе си, с което се среща от една година. Той даже я научил на думите: „ Благодаря “, „ Извинявай “ и „ Моля “, които не са участвали в речника ѝ до напълно скоро. А на въпроса по какъв начин се показва след 10 години, отговори че се вижда с две деца и към момента влюбена в индивида, с който е в този момент. И че също по този начин мечтае да отвори салон за хубост.

източник:woman.bg

фотография: инстаграм сузанита
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР