Бях футболист на Барса и дори имаше момент, в който

...
Бях футболист на Барса и дори имаше момент, в който
Коментари Харесай

Напуснал “Камп Ноу”: Оцениха приноса ми за клуба

„ Бях футболист на Барса и даже имаше миг, в който хората скандираха името ми на „ Камп Ноу “. В Севиля спечелихме Лига Европа и вкарах два гола във финала. Мога да се обърна и да виждам с горделивост обратно към тези моменти “, разяснява 31-годишният таран.

Де Йонг бе притеглен в Севиля през 2019 година от ПСВ Айндховен, а в последния сезон игра чартърен в Барселона, преди да се завърне в отбора на ПСВ.

„ Не спечелихме купата с Барселона, само че удоволствието пристигна от други неща. Имаше доста положителни реакции по отношение на мен, отнесоха се добре с мен. От целия клуб, освен от треньори и играчите, само че и от шефовете. Казаха, че правят оценка метода, по който съм се показал “, сподели още Люк де Йонг пред нидерландския вестник Die Gederlander.

„ През втората част от сезона възприятието към мен изцяло се промени. Доволен съм, че не пожелах да си потегли през зимната пауза, а взех решение да се боря и да забележим какъв брой минути в игра ще получа “, добави той.

На въпрос дали би могъл да остане в Барселона, Де Йонг отговори, че не знае. „ В края на сезона стана ясно, че не съм измежду цели на управлението все още и одобрих това. Избрах своя път. Може би при друга обстановка бих играл в Барселона още един сезон. Но отново бих избрал ПСВ Айндховен в тази обстановка “, съобщи Люк де Йонг.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР