Бях доста задлъжнял, когато бях млад и импулсивен с разходите

...
Бях доста задлъжнял, когато бях млад и импулсивен с разходите
Коментари Харесай

Финансови услуги: време е да вземем предвид невроразнообразието

„ Бях много задлъжнял, когато бях млад и емоционален с разноските си. Борех се с нещата, които хората споделяха за това по какъв начин да ръководя парите, и си припомням разногласията с майка ми за това “, споделя треньорът по бизнес и водачество Рут Кудзи, която предходната година разбра, че има разстройство с недостиг на вниманието и хиперактивност (ADHD).

„ Учих счетоводство в университета и знаех, че има проблем, само че не желаех да се изправям пред него. “ Днес тя споделя, че когато употребява промишлеността на финансовите услуги, се „ усеща като дете или глупава, макар че имам три дипломи “.

Много капиталови компании, счетоводители и финансови съветници не съумяват да обслужват клиенти със положения на неврологичното развиване като аутизъм, ADHD, дислексия и дискалкулия (затруднения с числата) — общо разказани като положения на „ невроразнообразие “.

Резултатът е, че доста такива хора изпитват възприятие на безпокойствие или комплициране и остават в по-лошо финансово положение. Повече от една четвърт (27 проц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР