Бях близо, на площад Люксембург, когато ми казаха за това,

...
Бях близо, на площад Люксембург, когато ми казаха за това,
Коментари Харесай

Горещо от Брюксел! Наши евродепутати с подробности за атентата на гарата и представянето на Мария Габриел

Бях близо, на площад " Люксембург ", когато ми споделиха за това, което става в центъра на Брюксел. От година и половина живеем с мисълта, че ще има офанзиви. За челен път белгийските служби за сигурност не  можаха да открият и да предотвратят този атентат. Атентаторът е част от терористична клетка, настояща тук. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Емил Радев - евродепутат от партия ГЕРБ за вчерашния атентат. " Полицейските управляващи въпреки всичко действаха съответно и предотвратиха нещо в действителност съществено. Това е бичът на 21 век ", съобщи евродепутатът от Българска социалистическа партия Момчил Неков, който също се намира в Брюксел дружно с Радев сега.

БЛИЦ напомня, че гърмеж избухна в централна железопътна гара в Брюксел, където военни са простреляли обвинен, който, както се допуска, е носил със себе си колан, зареден с експлозиви. Застреляният нападател е викал " Аллах Акбар ", преди да аргументи детонацията в централната гара на Брюксел Няма потърпевши при детонацията се споделя в изказване на прокуратурата в града.

" Госпожа Габриел се показа добре, имаше съответни отговори. Това, което аз видях е, че тя не приказва за жителите, а единствено за цифровите умения. Чухме какво би направила тя за бизнеса. Другото е, че тя уточни, че ще се преценява с целите на Юнкер, а на второ ще сложи жителите ", сподели Неков.

" Перфектно мина чуването през вчерашния ден. Тя отговори на всички над 25 въпроса. Беше задоволително изчерпателна спред мен и изцяло покри големия сектор, който й е поверен. Можем да се гордеем, че сме българи след вчерашното й чуване и всички, с които приказвах, са на същото мнение ", защяви Емил Радев.

Повечето медии в Брюксел се сплотяват към мнението, че Габриел е дала отговор добре, само че въпросите към нея са били много леки. Четвъртата власт в Брюксел отбелязва, че Габриел не е дала отговор на въпрос за неин парцел, само че като цяло тя не е длъжна и да го прави, разясняват още те.

БЛИЦ напомня, че се допуска, че тя се е сдобила с общинско жилище, което взема чартърен в първокласен столичен квартал.

Според Емил Радев въпросите на Габриел не са били леки, а тъкмо противоположното. Ненков пък съобщи, че съгласно него еврокомисарката ни няма тактика и визия за въпросния сектор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР