Бягството на осъден за блудство от затворническо общежитие в Ловеч

...
Бягството на осъден за блудство от затворническо общежитие в Ловеч
Коментари Харесай

Бягството на затворника от Ловеч скара депутатите в НС

Бягството на наказан за блудничество от затворническо общежитие в Ловеч даде мотив на опозицията да нападна ръководещите в Народното събрание.

Във вторник депутатите ще спорят по импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение по тематиката „ Сигурност”. Дебатът обаче всъщност стартира към този момент стартира.

От Българска социалистическа партия настоятелно желаят в Народното събрание да отидат правосъдният министър Цецка Цачева и вътрешният Валентин Радев.

В пленарната зала влезе зам.-правосъдният министър Николай Проданов, който посредством статистика изясни, че случилото се не е кой знае какво отклоняване от общото предписание през последните години.

Ново развиване с избягалия пандизчия, забелязан да слиза от първокласна кола

Нов случай на бягство от пандиза, този път в Ловеч

Министър Валентин Радев взе участие в парламентарния надзор.

„ Заместник-министърът да каже какъв брой мъже вървят по улиците с желание да блудстват?”, попита депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

„ От 2009 година има устойчива наклонност за понижаване броя на отклонилите се. През 2018 са петима, дотук, дай Боже да останат толкова”, съобщи зам.-министърът Николай Проданов.

„ Не казахте, че има 900 нарушители, които са на независимост и не можете да ги хванете. Той не се е отклонил, той е избягал”, съобщи депутатът Драгомир Стойнев.

„ Вероятно се касае за неверна преценка дали той може да работи навън. Работата навън е сериозна опция, на този стадий не мисля, че можем да се лишим от нея”, съобщи Проданов.

„ Петима са се отклонили от изтърпяване на наказването си, време е ръководещите да се отклонят от властта”, съобщи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия.

„ Каквото и да е управлението при тези условия, при тази нормативна база, това ще се повтаря още и още. Има места за отнемане от независимост, в които лишеният от независимост излиза, отива на работа на място, където е голяма въпросителна дали работи и обитава в затворническото общежитие единствено вечер. Като прибавим затворническите общежития, в които на 50 лишени от независимост дава отговор 1 надзорник, затвори, в които на 500 лишени от независимост дават отговор нощем 18-20 надзиратели, картината е, че системата е на ръба”, съобщи основният прокурор Сотир Цацаров.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР