Бутилка водка е изпил украинският шофьор, причинил катастрофата на Ришкия

...
Бутилка водка е изпил украинският шофьор, причинил катастрофата на Ришкия
Коментари Харесай

Бутилка водка е изпил украинският шофьор преди да причини катастрофата на Ришкия проход

Бутилка водка е изпил украинският водач, предизвикал злополуката на Ришкия проход, при която почина един човек, а други седем бяха ранени. Това стана ясно по време на правосъдното съвещание, на което Бургаският областен съд го остави за непрекъснато в ареста.

" Аз така и така няма къде да отида ". Това сподели пред съда 43-годишният Игор Туховски. Той е пътувал от Украйна за Гърция, като в това време е оставил част от товара си в Шумен. Пред магистратите той призна, че е почнал да пие от 17 часа на предния ден. Все още се открива по кое време е потеглил, сподели представителят на окръжна прокуратура Елгина Чалъмова:

" Установено е количеството алкохол с техническо средство - дрегер, 2,81 промила в кръвта. Впоследствие е назначена химическа експертиза, която е открила 1,59, само че да се има поради, че кръвната проба е взета съвсем осем часа откакто е осъществено действието. "

На Игор Туховски е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност, за което се поставят сред 3 до 15 години отнемане от независимост. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР