Бутилка, хвърлена в морето от майката на жертва на атентата

...
Бутилка, хвърлена в морето от майката на жертва на атентата
Коментари Харесай

Хвърлена в морето бутилка с трогателно послание в памет на жертва на атентат стигна до Италия

Бутилка, хвърлена в морето от майката на жертва на атентата в Манчестър през 2017 година и включваща обръщение, с което се уважава починалата ѝ 14-годишна щерка, бе открита на плаж в Южна Италия, съобщи Франс прес като цитира в. " Кориере каузи сера ", оповестява Novini.bg.

``
реклама

На 22 май 2017 година 22-годишният британец с либийски генезис Салман Абеди взриви бомба на излизане от концертна зала, като аргументи гибелта на 22-ма души - 7 деца и 15 възрастни, а ранените бяха над 100, показва Българска телеграфна агенция.

Хвърлената в морето бутилка е с етикет със фотографията на усмихнато младо момиче, над която има надпис " В памет на Сорел Лечковски, 8 февруари 2003 - 22 май 2017 ".

Бутилката бе открита тази седмица на плаж в региона Пулия от кмета на градчето Морчано ди Леука. Той се е заел да открие фамилията и да го предложения да пристигна тук, с цел да му бъде предоставена бутилката.

" В мига на твоята гибел сърцето ми се раздели на две - едната част е изпълнена с болежка, а другата умря дружно с теб ", написа в посланието. " Събуждам се нощем, когато всички спят, и вървя просълзена по улиците на спомените. Лесно е да си спомня за теб. Правя го всеки ден, само че ми липсваш, а болката в сърцето няма в никакъв случай да ме напусне. "

Бутилката съдържа също виолетова гривна, върху която е гравирано името на момичето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР