Бутиковото имение Zornitza Family Estate, разположено в Мелнишкия регион, стана

...
Бутиковото имение Zornitza Family Estate, разположено в Мелнишкия регион, стана
Коментари Харесай

Българско бутиково имение влезе в семейството на престижната асоциация Relais & Châteaux

Бутиковото имение Zornitza Family Estate, ситуирано в Мелнишкия район, стана първият български член на влиятелната международна асоциация Relais & Châteaux. Новината бе обявена по време на годишния конгрес на асоциацията в Мадрид, а участието влиза в действие от 1 март 2018 година Основаната през 1954 година асоциация Relais & Châteaux сплотява над 550 хотели и заведения за хранене, ръководени от самостоятелни хотелиери, готвачи и притежатели, водени от любовта към специалността и от желанието за безупречни връзки с клиентите.Общият брой Michelin звезди на заведенията за хранене от веригата е 380.

Изключително високите стандарти Relais & Châteaux се управляват от подготвени инспектори, които пътуват по света и правят оценка претендентите въз основа на над 300 критерия. Избраните за членове на веригата се задължават да опазват и развиват благосъстоянието и многообразието на своя район, да оферират първокласна кухня и да съблюдават най-хубавите обичаи в гостоприемството. От 2011 година веригата Relais & Châteaux има обща харта с UNESCO за предпазване на тези непреходни полезности.

Zornitza Family Estate завоюва единомислещата поддръжка на интернационалните оценителите. Имението бе намерено преди една година, само че към този момент се радва на огромна известност и е притежател на редица влиятелни награди, в това число и на Наградата за качество на Wine Spectator.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР