Бутиково парти в чест на Света Анна - покровителката на

...
Бутиково парти в чест на Света Анна - покровителката на
Коментари Харесай

Щерката на Гущерови с луксозно парти за първия имен ден

Бутиково празненство в чест на Света Анна - настойничката на щерка им Анелия-Добромира, спретнаха през вчерашния ден Светлана и Християн Гущерови, видя HotNews. Празненството е било в един от най-луксозните заведения за хранене в столицата, стана ясно от няколко сторита, които моделката качи в Инстаграм. В залата доминираха златистите интериорни решения, а празничната маса бе украсена в типичните за момиче цветове - неясно розово и лилаво.


Малката Анелия-Добромира, която е кръстен по едно и също време на баба си и дядо си по бащина линия, получи от родителите си и красива торта на 2 етажа, декорирана със слончета. А за всеки от гостите имаше специфичен подарък - бутикови бисквити с името на госпожица Гущерова.



Последователите на Светлана в обществената мрежа с интерес следяха сторитата й с вярата най-сетне да зърнат именничката, която се роди през февруари тази година. И на вчерашния й празник обаче дребната хубавица не бе показана.



"Мило наше дете, наше благополучие, сърце наше! Днес е твоят празник, само че празникът е двоен за нас, твоите родителите, тъй като откогато избра нас за свое семейство, животът ни се извърши с безкрайна обич! Бъди здрава и дано Света Анна те закриля по пътя ти! Нека почтените ти детски очи постоянно искрят от наслада, върви ръка за ръка с шанса през живота! Носи името си с горделивост! Честит Имен ден! Обичаме те! ", написа Гущерова в профила си от свое име и от това на брачна половинка си.

фотоси:инстаграм светлана гущерова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР