Бутиковите партита на Playboy, в които участие взимат едни от

...
Бутиковите партита на Playboy, в които участие взимат едни от
Коментари Харесай

Плеймейтки откриха парти сезона - slava.bg

Бутиковите празненства на Playboy, в които присъединяване взимат едни от най-популярните топ модели на Мъжката Библия, се трансфораха в емблема на разкош и жанр, единствено за няколко години. През новата година се чака серията с обилни шоута да продължи с огромни турнета в цялата страна. Домакини на спектаклите с присъединяване на едни от най-сексапилните дами в България ще бъдат още веднъж единствено топ заведения в страната.

Пилотното празненство на Playboy трансформира за малко културната столица в Замръзнало кралство. А седем изкусителни снежни кралици сияеха от сцената на Secrets Club Plovdiv. Водещ на шоуто беше основният редактор на сп. Playboy Любен Дилов-син, който показа новия брой и разсмя до сълзи пловдивчани с еротични разкази за тежкия обичай на перничанки, които към този момент - заради неналичието на вода - освен карали, само че и миришели на голф-двойка. В смисъл на 90 коня.

Сред хубавиците, които нагорещиха пристрастеностите в града на тепетата за първи път след спечелването на короната стана настоящата носителка на купата Playmate Of The Year 2019 – Михаела Тодорова. Достойна компания на Мис Плеймейт в провокативния театър направиха неустоимите и подгласнички Натали Найденова, някогашната волейболистка Лиана Николова, бодибилдърката Вероника Илиева, момичето, за което политическата стопанска система е като детска игра – Янита Гашина, актрисата и реалити звезда Анна-Мария Чернева, и ослепителната Дениз Хайрула.

Красавиците бяха преобразени в същински снежни кралици от топ гримьорката Пепа Стоянова и екипа ѝ, а театралното облекло на девойките накара гостите да се молят за сняг. Защо ли? Разгледайте фотосите от събитието и ще разберете. Какво отива повече на една кралица – хубавичко и красива коса, несъмнено. Затова за следващ път, за безупречните прически на участничките, Playboy на топ фризьора Джордж Тодоров.

Под хореографията на Пепи Ялъмова и театралното наличие на брейк денсърите от X-Energy Crew, звездите на сцената на Secrets Club Plovdiv дадоха обещаващо начало на празненствата през 2020. А за положителното въодушевление на всички VIP посетители се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich, вино Better Half Garage Wines. От Playboy оповестиха, че е стартирало записването за кастинг за Playmate Of The Year 2020. Дамите, които желаят да осъществен фантазията си и да изживеят своята приказка, могат да се записват на www.playboy.bg/casting.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР