Бутан е една много интересна държава, която определено си струва

...
Бутан е една много интересна държава, която определено си струва
Коментари Харесай

Защо кралското семейство на Бутан три месеца пази в тайна името на новия принц

Бутан е една доста забавна страна, която несъмнено си коства човек да посети. Наред с обстоятелството, че съществена цел на държавното управление е стремежът към благополучие на всеки негов гражданин, което даже е записано в член 9 от Конституцията на страната, страната си има и ред други странности, в случай че можем да ги назовем по този начин.

Преди повече от три месеца на крал Джигме Кесар Намгиал Вангчук и на кралица Джетсун Пема се роди второ дете, само че все пак фамилията към момента не е съобщило по какъв начин се споделя бебето.

Kакто добре ни е известно, когато се роди нов член на което и да кралско семейство в Европа, едно от първите и най-важни вести е да се заяви полът и името му.

View this post on Instagram
A post shared by Her Majesty Queen Jetsun Pema (@queenjetsunpema) on May 31, 2020 at 10:09am PDT

По традиция в Бутан обаче, кралската двойка пази в загадка името за избран интервал от време (в множеството случаи няколко месеца), след което го оповестява на специфичен обред, пишат от People.

Кралското семейство на Бутан обаче си разреши да качи първи фотоси на принца в обществените мрежи. Поводът да го създадат се оказа рождения ден на кралицата. На фотосите се вижда по какъв начин Джетсун Пема, която на 4 юни ще стане на 30 години, държи момченцето, което се роди в средата на месец март. На различен кадър брачният партньор ѝ - Джигме Кесар Намгиал Вангчук, го е взел на ръце, а до него стои кралицата и по-големият им наследник - принц Джигме.

От написаното под фотосите излиза наяве, че в околните няколко дни кралското семейство въпреки всичко ще заяви по какъв начин се споделя дребният принц.
 Бутан и каква е политиката на единствената страна в света, която има Министерство на щастието
Как се живее в най-щастливата страна в света

Уникалната политика на азиатското кралство
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР