Бушуващите пожари в Калифорния принудиха хиляди жители да напуснат домовете

...
Бушуващите пожари в Калифорния принудиха хиляди жители да напуснат домовете
Коментари Харесай

Лейди Гага стана разносвач на пици

Бушуващите пожари в Калифорния принудиха хиляди поданици да изоставен домовете си. Сред тях бе и Лейди Гага, чиято къща в Малибу бе обхваната от гъсти облаци пушек. Вместо да си наеме частна пожарна, както направиха някои звезди, певицата реши да нахрани хората, които бедстват.

"Днес е моят обичан ден от годината - Световният ден на добротата. Направете най-малко едно положително, даже и в случай че то е за самите вас ", написа 32-годишната изпълнителка в Instagram. Там тя разгласява фотография на която е по анцунг, без грим и носи на ръцете си храна в кутии.

Оказва се, че Гага е купила голям брой пици, с цел да помогне на хората в един от краткотрайните центрове в Лос Анджелис, приютил голям брой американци. Тя благодари на доброволците от Червения кръст за помощта, която са оказали на засегнатите от горските пожари.

"Знам, че не се познаваме, само че аз ви обичам. Това е изключително състояние, само че вие не сте сами ", сподели изпълнителката на Born this way, която беседва с хората от спешния център. Накрая тя даже попя по молба на стара жена.

Много известни персони бяха наранени от пожара, който изпепели повърхност от близо 960 000 акра и принуди над 265 000 души да изоставен домовете си. "Бога да благослови всички пожарникари и хората, които първи се отзоваха на място и не престават да се борят с пламъците ", написа по-рано Лейди Гага в обществените мрежи и ги съпостави с герои.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР