Бушуващата вече година и половина близо до нашите граници война

...
Бушуващата вече година и половина близо до нашите граници война
Коментари Харесай

Радев говори за войната

Бушуващата към този момент година и половина покрай нашите граници война ясно ни припомня, че отстояването на националните и съюзни ползи ще бъде все по-сложно и все по-отговорно. Това сподели президентът Румен Радев в словото си на тържествения обред по заграбване на първо офицерско звание и връчването на дипломите на курсанти и свидетелствата на кадети от Националния боен университет “Васил Левски ”.

На церемонията пред постройката на Музикално-драматичния спектакъл “Константин Кисимов ” във Велико Търново участваха зам.-министърът на защитата Атанас Запрянов, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, кметът на Велико Търново Даниел Панов и висши военни.

„ Днес вие се посвещавате на най-важната задача – сигурността и суверенитета на родината. Вярвам, че осъзнавате всички провокации пред тази ваша значима задача в един все по-трудно предсказуем и спорен свят, кондензиран с голям брой опасности и закани. Бушуващата към този момент година и половина покрай нашите граници война ясно ни припомня, че отстояването на националните и съюзни ползи ще бъде все по-сложно и все по-отговорно, че значимостта на вашето предопределение ще пораства непрестанно “, сподели президентът Румен Радев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР