Бурята, която се разрази около кино могула Харви Уейнстейн, се

...
Бурята, която се разрази около кино могула Харви Уейнстейн, се
Коментари Харесай

Шефът на Amazon е уволнен заради секс скандала с Уейнстейн

Бурята, която се развихри към кино могула Харви Уейнстейн, се трансформира в вихър. Оказва се, че целият холивудски хайлайф е знаел за неприличните похождения на продуцента, само че е мълчал с години.

Сред имената, които въпреки всичко проговориха, въпреки и късно, са Джейн Фонда, Анджелина Джоли, Гуинет Полтрол, Мира Соровино и доста други.

Уейнстейн си е разрешавал всевъзможни безобразия с дамите. Освен за похищения от всевъзможен темперамент, има и такива за изнасилвания.

Например, телевизионната водеща от Fox Лорън Сиван споделя по какъв начин продуцентът си е събул панталона пред нея. Случката се разиграла в кухнята на първокласен ресторант, а журналистката била толкоз шокирана, че също се е трансформирала в една от безмълвните жертви на Уейнстейн.

Сега обаче гласовете се надигнаха. Жалбите са десетки и бурята стартира да повлича след себе си други забъркани в скандалните му дейности.

 Снимка 317544

Днес стана известно, че изпълнителният шеф на Amazon Studios - Рой Прайс, е бил уволнен (на фотографията горе). Причината - Прайс е пренебрегнал недоволство от служителка на компанията за полово принуждение от страна на Уейнстейн.

Жалбата от продуцентката Иса Хакет е постъпила през 2015 година, само че Прайс не й е обърнал внимание. Междувременно от Amazon оповестиха също, че стопират служебните си взаимоотношения с Weinstein Co. Главният действен шеф на студиото Алберт Ченг поема поста.

Междувременно бордът на шефовете на Weinstein Co обмислят продажбата и преименуването на компанията.

Британската академия за кино и телевизия БАФТА лиши участието на пордуцента, а брачната половинка му Джорджина Чапмън изиска бракоразвод.

 Снимка 316824

Тя промени решението си няколко дни откакто избухна абсурда, явно предизвикана от размерите на безчинствата на брачна половинка й.

" Сърцето ми се къса поради всички тези дами, които са понесли голяма болежка поради непростимите му дейности. Избрах да напусна брачна половинка си. В момента главен приоритет са грижите за дребните ни деца ", сподели в публично изказване 41-годишната Джорджина.

Говорителите на Харви Уейнстейн не престават да отхвърлят всички обвинявания за полово принуждение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР