Бурята Катлийн предизвика предупреждение за опасност за живота, тъй като

...
Бурята Катлийн предизвика предупреждение за опасност за живота, тъй като
Коментари Харесай

Бурята Катлийн предизвика 14-часово предупреждение за „опасност за живота“, тъй като британците са изправени пред прекъсвания на електрозахранването и хаос при пътуване

Бурята Катлийн провокира предизвестие за заплаха за живота, защото суровите метеорологични условия могат да обиден елементи от Обединеното кралство.

Британците бяха призовани да бъдат деликатни на публични места, защото пагубната стихия може да провокира безпорядък в цялата страна. Това идва откакто метеорологичната работа сложи жълто предизвестие за времето за вятър от 8 сутринта до 22 часа в събота за елементи от Западна Англия и Северна Ирландия. За страдание, мрачната конюнктура ще се утежни с проливни дъждове.

Метеорологът от Met Office Грег Дюхърст акцентира, че ветровете могат да се движат със скорост сред 60-70 благи в час към западните крайбрежни региони. На хората по крайбрежието е казано да се приготвят за евентуални огромни талази. Членовете на обществеността бяха призовани да ревизират пътуванията си преди пътешестване заради неприятно време. Силните ветрове също могат да причинят безпорядък в домовете, в случай че има спирания на тока.

Дюхърст сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР