Бурята Иша не изглежда като обикновената буря“, с пориви от

...
Бурята Иша не изглежда като обикновената буря“, с пориви от
Коментари Харесай

Буря Иша: Смразяващото предупреждение на синоптика, че приближаващият дъжд „не е обикновена буря“

Бурята Иша „ не наподобява като елементарната стихия “, с пориви от над 80 благи в час, които ще ударят огромни елементи от Обединеното кралство и Ирландия на следващия ден.

Ниското налягане прогонва арктическия въздух и отваря път за въздействието на Атлантическия океан. Това значи по-ниски температури, само че евентуално по-нестабилни фронтове, в това число дъжд и вятър, навлизащи от запад. Метеорологичната работа назова бурята Иша в петък - деветата от началото на сезона през септември.

Бурята ще удари западната част на Ирландия, като ирландските синоптици от Met Éireann издават жълт статус от 11 часа сутринта. Експертът по времето Алън О'Райли сподели, че жестокостта на бурята е необикновена. Това е „ доста рядко “, означи той, добавяйки, че приближаващата метеорологична система, която би трябвало да доближи Ирландия на следващия ден сутринта „ не наподобява като елементарна стихия “.

Има някои спекулации, че съществуващите метеорологични предизвестия може да ще бъде надстроен до статус Червен през идващите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР