Бурса. Пекар от турския град Бурса Хасан Адар, чийто бюрек

...
Бурса. Пекар от турския град Бурса Хасан Адар, чийто бюрек
Коментари Харесай

„Сител“ : Заради ракетите С-400 турски пекар ще изпрати бюрек за Владимир Путин

Бурса. Пекар от турския град Бурса Хасан Адар, чийто бюрек влезе в Книгата на върховете на Гинес, сподели пред организация „ Спутник “, че има намерение да изпече обичайния турски бюрек за президента на Русия, Владимир Путин, отдаден на началото на доставката на съветските противовъздушни ракетни системи S-400 на Турция, осведоми македонският ефирен канал “Сител “ .
„ Началото на доставката на противовъздушни системи на Турция S-400, за което толкоз доста се приказва в нашата страна, беше приветствано от нас. Осъзнавайки какъв брой е значимо за националната сигурност на страната ни, както и връзките сред Турция и Русия, желая да допринеса за развиването на връзките сред нашите две страни. Затова ще положа всички старания и ще го изпратя през днешния ден за Кремъл персонално на Владимир Путин, нашия обичаен бюрек, “ сподели пекарът.
Аджар добави, че бюрекът ще бъде със сирене и спанак. Общото тегло на пакета ще бъде 4 кг. Според неговите калкулации пратката в Москва би трябвало да доближи до пет дни, до момента в който " бюрекът може да се яде до 10 дни от деня на печенето ".

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР