Бурното време причини сериозен дискомфорт на първата дама на САЩ

...
Бурното време причини сериозен дискомфорт на първата дама на САЩ
Коментари Харесай

Мелания Тръмп го загази! Вятър повдигна роклята й и...

Бурното време аргументи сериозен дискомфорт на първата дама на Съединени американски щати В последно време климатичните условия са против брачната половинка на президента на Съединени американски щати. Първо пороен дъжд намокри бялата ѝ рокля, направена от дизайнерката Каролина Ерера, с която отпразнува един от най-значимите американски празници - Денят на Независимостта, който бе на 4 юли.

Мелания Тръмп нагорещи пристрастеностите до алено! Лъсна с много палава рокля, която на дупето бе... Тогава обществената мрежа на Туитър беше заляна от изявления и мнения, които в последна сметка единомислещо шеговито оповестиха стопанката на Белия дом за "Мис мокра фланелка ".

Потребителите не пропуснаха да отбележат какъв брой неприятен избор на тоалет е направила госпожа Тръмп, тъй като след бурята намокреният плат е почнал да прозира, разкривайки повече от нужното.

Сега, дни по-късно, времето още веднъж не е на нейна страна и пристигайки във Вашингтон от Западна Вирджиния, тя трябваше да се пребори с бурните ветрове, които я посрещнаха на летището. Не единствено това. Роклето на Мелания се подвигна и за малко не се най-милото й.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР