Бурното развитие на високите технологии несъмнено се отразява на процеса

...
Бурното развитие на високите технологии несъмнено се отразява на процеса
Коментари Харесай

С тази услуга по-лесно избирате жилище

Бурното развиване на високите технологии безспорно се отразява на процеса на търсене на нов дом – било то за покупка или за наем. Русия е следващият образец за това. Там все по-мощно навлизат така наречен VR турове. Чрез виртуалната действителност клиентите преглеждат най-вече двустайни жилища. Те са уверени, че този нов метод на огледи се пести време и се облекчава целия развой по намиране на мечтания дом.

Анкета измежду потребителите също по този начин демонстрира, че преобладаващата част от купувачите избират жилища сред втория и четвъртия етаж. Интересно е да се означи, че желанията зависят от възрастта на клиентите – колкото по-стари са те, толкоз на по-нисък етаж избират да живеят. Младите избират жилища от петия етаж нагоре.

Превес има на купувачите, които търсят жилище за себе си. На второ място остават тези, чиято цел на придобиване е капиталова. Всеки десети купува парцел за родственик. Най-важният фактор при покупката за всички интервюирани е цената. На второ място остава положението на парцела, а на трето – местоположението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР