Бурното развитие на дигиталния маркетинг доведоха до нарастване на нуждата

...
Бурното развитие на дигиталния маркетинг доведоха до нарастване на нуждата
Коментари Харесай

Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България стартира своето четвърто издание

Бурното развиване на цифровия маркетинг доведоха до повишаване на потребността от експерти и механически фрагменти, които да изследват и осъществят в цифровата среда сполучливите маркетинг акции на разнообразни бизнеси. Тази нужда откри своето решение в първата цялостна стратегия по цифров маркетинг на SoftUni Digital, която е първото по рода си просветително решение на този проблем в България. Програмата се потвърди като надеждна среда за създаване и осъществяване на фрагменти в областта на цифровия маркетинг и точно това е повода тя да се завърне с четвърто следващо издание.
Програмата е построена от девет курса, всеки от които разкрива един от значимите аспекти на цифровия маркетинг, започвайки с основи на цифровия маркетинг. Освен тях курсистите ще могат да се срещнат с e-mail маркетинга, настройката на Гугъл реклами, оптимизация на търсачките, работа с инструмента за статистически разбор Гугъл Analytics, ще усвоят главните правила при електронната търговия и други курсове. Всяко едно от образованията в програмата натъртва на практиката, тъй че курсистите да могат да придобият на практика опит във връзка с приложението и опциите на другите принадлежности.
Всеки един от курсовете в програмата ще се води от потвърдил се експерт в своята сфера – Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Димитър Савов, Ангел Искрев, Жюстин Томс и Симеон Емануилов.
Една от най-големите новости, които SoftUni Digital ще предложи на своите курсисти е, че от септември ще е лицензиран образователен център по Закона за професионалното обучение и образование. След всеки сполучливо преминат курс с оценка над Мн. добър 5 участниците получават държавно прието „ Свидетелство за професионално образование “, както и приложение, годно на територията на целия Европейски съюз.
С сполучливото развиване на програмата от SoftUni Digital чакат още по-голям интерес от курсистите - откакто през миналите 3 години над 10 000 души аплайваха за програмата, а над 1700 сполучливо се включиха в нея, за идното издание от частната просветителна институция чакат над 6000 кандидатстващи.
В колаборация с Гугъл SoftUni Digital съумя да образова на 15 000 българи по просветителната самодейност “Google Дигитален Гараж “. Съвместната работа с софтуерния гигат по просветителни планове продължава. Чрез демонстрираните резултати SoftUni Digital се утвърди като основен сътрудник на Гугъл в България.
Вижте повече на уеб страницата на програмата по цифров маркетинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР