Бурните аплодисменти след последната изява на пистата на световния рекордьор

...
Бурните аплодисменти след последната изява на пистата на световния рекордьор
Коментари Харесай

"Борусия" Дортмунд пробва Юсейн Болт за футболист

Бурните овации след последната изява на пистата на международния рекордьор на 100 и 200 м - Юсейн Болт, още не са затихнали, а великият лекоатлет към този момент мисли за идната си кариера. Очаквано роденият в Ямайка спринтьор се е насочил към своя обичан футбол и даже към този момент си е уредил проби в " Борусия " Дортмунд.

За последно Болт се появи на лекоатлетическата писта на международното състезание през август 2017 година, когато не съумя да победи със златото поради травма. Сега обаче осемкратният олимпийски първенец е възобновен и ще се причисли към " Борусия ". Това е допустимо, защото и двете страни имат един и същи спонсор.

" Напълно възобновен съм от травмата. През март ще стартира проби в " Борусия " и това ще дефинира какво ще върша оттук нататък. Ако кажат, че ставам, ще потренирам с тях. Вярвам, че имам късмет. Гледам доста футбол и го разбирам. Ще натрупам опит и ще се получи ", заяви Болт.

Неговата фантазия обаче не е " Борусия ", а да облече фланелката на обичания си клуб - " Манчестър Юнайтед ". Той даже е намерил двама индивида, които да лобират за неговото привличане пред управлението.

" Една от най-големите ми фантазии е да подпиша с " Манчестър Юнайтед ". Ако " Дортмунд " каже, че съм задоволително добър, ще продължа и ще упражнявам крепко. Говорих с Алекс Фъргюсън и му споделих, че би трябвало да каже някоя добра дума за мен. Той ми сподели, че в случай че съм здрав и подготвен, ще види какво може да направи. Говоря доста с Погба. Гледам и го запитвам доста въпроси. Искам да играя, само че би трябвало да е в топ състезание. Не желая да бъда несъвършен. Ще бъде мъчно, тъй като кариерата ми беше страхотна, само че в случай че печеля Шампионската лига или нещо друго, ще бъде покрай това, което реализирах в атлетиката. Искам да бъда повече от приблизително равнище. Искам да бъда най-хубавият. Искам да играя по крилото. Ще бъде ужасно, в случай че получа късмет да играя за тим като " Манчестър Юнайтед ", не стопира да мечтае Болт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР