Бурни реакции предизвика идеята на лидера на Има такъв народ“

...
Бурни реакции предизвика идеята на лидера на Има такъв народ“
Коментари Харесай

„Лъсна коя е президентската партия“: Бурни реакции за референдум №2 на Слави Трифонов

Бурни реакции провокира концепцията на водача на „ ИТН “ Слави Трифонов за осъществяване на референдум за президентска република, написа.

 

Ето какво считат в мрежата:

 

В този така и така кофти ден, следващият политически лъжец потегли към следващата политическа машинация.

 

Слави Трифонов щял да прави референдум дали хората желаят Президентска република. Отвратително. Опирайки се на страха, на терзанията, на желанието за естествен живот, Трифонов размахва сякаш примамлива концепция, като морковче към зайче, преди да му бъде отсечена главата.

 

- Само си представете Борисов с цялостна власт, без рестриктивните мерки на Народното събрание, с чинно държавно управление, с завладяни институции, с послушни репресивни органи. А, миг, това сме го виждали...

 

- Само си представете Радев с цялостна власт, без рестриктивните мерки на Народното събрание, с чинно държавно управление, с завладяни институции, с послушни репресивни органи. А, миг, това го виждаме тъкмо в този момент...

 

- Само си представете Трифонов с цялостна власт, без рестриктивните мерки на Народното събрание, с чинно държавно управление, с завладяни институции, с послушни репресивни органи. А, миг, това щяхме да го забележим, само че го хванаха тъкмо в точния момент...

 

Мило и градивно напомням, че предходният референдум на Трифонов беше най-вече за мажоритарна система за избор на депутати. А в секундата, в която се направи парламентарната им група, той забрани на всички да имат друго мнение от неговото. Трифонов разгласи всички, които имаха друго мнение, за предатели. Толкова за Референдумите на Трифонов.

 

Жалък инструмент за операция и привличане на гласоподаватели, когато се вижда, че хората са разбрали какво съставлява следващия манипулатор и славата му залязва.

 

- Борисов ни губеше времето с нова Конституция.

- Радев ни губи времето с нов контракт с кремълския деспот.

- Трифонов ще ни губи времето напряко с нова страна.

Три свята. И трите са извънредно лъжливи. И трите би трябвало да останат в предишното.

Как пък малко позор нямат...

Идват избори. Моля ви, мислете. Гласувайте за обикновено бъдеще. Не за отломките на лъжливото минало.

 

Любомир Аламанов

 



 

***

 

Да пуснеш страховита музичка под типа на в миналото огромната си, в този момент по-скоро изхабена осанка… и да заплашиш народа с референдум за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА…

Слави? Славиииииииии?

Дългия е пай. Фитилче.

 

Радослав Бимбалов

 



 

***

 

Слави Трифонов предлага референдум за президентска република.
Има Такъв Народ доближиха крайната точка на безпросветния популизъм. Не единствено това, само че и лъсна ясно коя е президентската партия. Не е Политическа партия, а Има Такъв Народ. От самото начало са Има Такъв Народ.

Неслучайно от няколко седмици основни лица от Има Такъв Народ като Ива Митева и Любомир Каримански споделят, че демокрацията се е изтъркала, системата не работи, от партиите може скоро да няма смисъл и тн.

Планът е явен. Първо служебно държавно управление, което да направи завой към Русия, а след това референдум, който да циментира президентската власт и подмняната на българския цивилизационен избор.

Опасността не трябва да бъде подценявана, тъй като поредицата от избори - 4 пъти за една година - през цялото време цели да концентрира всички властове механизми в страната в ръцете на Радев. Досега всичко върви по проект.

Има Такъв Народ влязоха в българксата политика с една цел - да разрушат съществуващата система. Има Такъв Народ не желаят власт, а желаят да обезкървят бългаската народна власт, да принесат душата й в жертва на източния авторитаризъм.

На тези избори ще се реши чия е България - на жителите или на непознатите сътрудници с разнородни прякори, коленичили на Изток.

 

Емил Соколов

 



 

***

 

Хоп, президентска република.))) Мажоритарните избори към този момент ги " оправихме ". И дотацията " стана " левче.)) Потресаващо решение, тъй като господин Трифонов видял корупция и неистини в политиката?! Как ги видя от дивана не знам, само че са му докладвали очевидно че има такива неща. Разумните хора го знаят и без да влизат в политиката! Целта да си вътре е да ги премахнеш, а не да ги констатираш. Трифонов не е малоумен човек. Той знае какво прави. Сега ще стартира конкуренция с Янев за " отразената светлина " на Радев! Язък. А имаше време, в което светеше със лична...

 

Не бързайте да хулите. Референдум няма да има и ще си останем парламентарна република! Защото неистина и корупция не се отстраняват с типа ръководство. Пример - Путин!

Ако не стане и по този " метод " се гответе за електронно ръководство или за монархия. Колко ли " референдуми " може да поеме наивитета на суверена?

 

Арман Бабикян

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР