Бурна е връзката на Сашо Кадиев и майката на детето

...
Бурна е връзката на Сашо Кадиев и майката на детето
Коментари Харесай

Сашо Кадиев осъзна: Не съм открил любовта на живота си

Бурна е връзката на Сашо Кадиев и майката на детето му Таня. Водещият е безапелационен, че не желае да води до олтара половинката си. Кадиев по този начин и не сбъднал фантазията на Таня да се види като младоженка, не се съобразил и с думите на майка си Катерина Евро, която неведнъж го съветвала, че е редно да скрепят фамилията си с брак. "Не имам вяра в брака. Няма да стане. На всички ни се желае да има безконечна обич, в която дружно да изчезнем в маранята. И там да останем вечно. В положително и в неприятно, чак до момента в който гибелта ни раздели.

Но, както е споделил Ремарк, любовта е безконечна, в случай че в това време не се случи нещо. И в този смисъл за какво е нужно да се кълнем в нещо, което е ясно, че ще нарушим другата седмица, след пет години. Или след 100 ", изригна Сашо и скандализира с изказване, че не е уверен, че е срещнал точния човек за себе си.

"Не мога да кажа, че е по този начин. С Таня сме дружно от много години, обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва ", разяснява Кадиев, намеквайки за битовите дрязги сред него и половинката му.

Двамата с Таня са дружно от 9 години и имат щерка на 5. Запознали се в родния й Пловдив и Сашо незабавно вдлъбнат до уши. После тя била известно време в Лондон, а когато се прибрала, незабавно се нанесла в фамилната къща на Кадиея и майка му в село Кокаляне, написа Ретро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР