Буркина Фасо, Тунис, Сенегал, Гамбия, Камерун, Мароко. Остават още две

...
Буркина Фасо, Тунис, Сенегал, Гамбия, Камерун, Мароко. Остават още две
Коментари Харесай

Само двама ще оцелеят: Време е за последните осминафинали за Купата на африканските нации


Буркина Фасо, Тунис, Сенегал, Гамбия, Камерун, Мароко. Остават още две свободни места на четвъртфиналите в 33-ото издание на шампионата за Купата на африканските народи и те ще бъдат заети през днешния ден (26 януари)!

Два мача от програмата на един от най-атрактивните шампионати ще ви покаже директно спортната телевизия на България RING.

Два от любимците за купата - Кот д'Ивоар и Египет, ще мерят сили от 18:00 ч.



" Фараоните " са водени от своето полубожество Мохамед Салах. До момента обаче той има единствено един гол досега. Това не му пречи на мотивацията.

" Започваме да набираме скорост. Купата на африканските народи е извънредно оспорван шампионат. Вече се уверихме, че даже и любимците изпитват съществени проблеми. Имам един изгубен край през 2017 в Габон, само че мога да ви уверя, че това е шампионатът, който най-силно искам да печеля. ", сподели египетската звезда преди осминафинала.



От другата страна на терена ще са " слоновете ". В Кот д'Ивоар са наясно, че не им следва разходка. А и сигурно желаят да прибавят трета купа от шампионата във витрината си.

" Много хора имат вяра в нас и ние желаеме да повторим представянето си от 2015 година, когато триумфирахме. В тима има доста играчи от шампионския тим, които могат да ни оказват помощ да го реализираме. ", уверен е Себастиан Алер.



В 21:00 ч. стартира последният осминафинал. Мали и Екваториална Гвинея към момента чакат своя звезден момент. " Орлите " наподобяват любимец, само че никой не би трябвало да отписва футболистите от страната наоколо до Екватора.

Гледайте двата осминафинала от шампионата за Купата на африканските народи директно по RING през днешния ден (26 януари):

18:00 ч.: Кот д'Ивоар - Египет
21:00 ч.: Мали - Екваториална Гвинея
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР