Бурканът с мед на Лили Иванова е изчезнал преди концерта

...
Бурканът с мед на Лили Иванова е изчезнал преди концерта
Коментари Харесай

Свиха буркана с мед на Лили Иванова

Бурканът с мед на Лили Иванова е липсващ преди концерта ѝ в Бургас, написа в. "Телеграф ".

Певицата си е приготвила от обичания пчелен артикул на подготовката, само че преди да стартира рециталът ѝ, го е нямало на мястото му. Липсвала и сребърната лъжичка, с която тя си куса от меда, с цел да смаже гърлото, когато ѝ следва да вземе по-големи височини в нотната стълбица.

След като е направила техническата проба в спортна зала "Младост " във вторник следобяд, естрадната прима решила да се разноски до плажа. Хубавото време в допълнение я зарадвало и въодушевило да снима прегръдката на морските талази и пясъчния бряг на видеоклипче, което по-късно показа с феновете си в обществените мрежи.



Няколко часа по-късно се върнала в салона и по време на концерта схванала, че ѝ липсва бурканчето с меда. На колоната до нея стояли единствено бутилката с минерална вода и флакон с парфюм, които употребила интензивно в паузите сред песните. След края на шоуто Лили поискала пояснение от екипа ѝ по какъв начин е липсващ медът ѝ, само че никой нямал концепция какво се е случило.



Това обаче не е терзало дълго време душата й, тъй като на идващия ден музикалната легенда пусна във фейсбука си нови морски фрагменти от хотела, в който е отседнала. Певицата е запечатала гледката от терасата си и е написала "Доскоро, Бургас ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР