Бурите и наводненията обхванаха вече и Северна Гърция а шофьор

...
Бурите и наводненията обхванаха вече и Северна Гърция а шофьор
Коментари Харесай

Нов тропически убиец се носи към Гърция

Бурите и наводненията обгърнаха към този момент и Северна Гърция а водач бе заловен в капан от бурни води в региона на Вергина – сред Солун и Катерини.

Четирима пък бяха избавени покрай Трикала, хванати от бурните води на прелята река Пиниос, написа " Български вести ", представени от Билц. Днес ще бъде облачно с стихии и гръмотевици в Йонийско море, на континента (с изключение на Тракия), Евия, Спорадите, Цикладите, западен и южен Крит, където локалните стихии ще бъдат тежки.

В същото време средиземноморския циклон „ Зенон “, с тропически характерности ще „ удари “ Гърция още довечера. Размерът на циклона е колкото Пелопонес, което се чака да докара до нова вълна от неприятно време с проливни дъждове и ветрове.

Според метеоролозите „ Зенон “, с изключение на бурните ветрове (очакват се над 140 km / h), ще бъде съпроводен от проливни дъждове. Точното установяване на регионите, наранени от стихията, ще зависи от точното придвижване на циклона, само че е рано да се знае точното пътят му. /Марица.бг
тагове тропически палач гърция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР