Burger King предлага бургери с кюфте“ на растителна основа. Съставките

...
Burger King предлага бургери с кюфте“ на растителна основа. Съставките
Коментари Харесай

Burger King със смел експеримент в името на бургерите на растителна основа - меню 50/50

Burger King предлага бургери с „ кюфте “ на растителна основа. Съставките са соя, пшеничен протеин, растителна лой, стабилизатори и естествени овкусители. Идеята е, че по този начин могат да се понижат нездравословните резултати върху здравето на хората, също върху климата и животните. Проучване измежду 1500 клиенти на веригата открило, че огромна част от хората желаят да понижат потреблението на месо по гореспоменатите аргументи.

Сега от BK са толкоз уверени в бургерите, които оферират в Швеция, че ще предложат на клиентите си меню 50/50. Поръчваш си бургер, а на инцидентен принцип може да получиш неговата растителна опция. Трябва да познаеш дали е от същинското месо или растителната реплика. Твърди се, че усетът и текстурата са съвсем неразличими.

Става въпрос за растителните версии на Whopper и Chrispy Chicken бургерите. Те носят имената Rebel Whopper и Rebel Chicken King. Ако всичко върви добре, те ще бъдат пуснати в други страни от Европа доста скоро.

Идеята на новия опит е да накара хората да повярват, че усетът на постните бургери е толкоз непосредствен до този на месните, че няма осезаема разлика.

Любопитните клиенти могат да сканират кутията на сандвича си, с цел да схванат истината. Burger King от своя страна ще събира информацията, с цел да организира осведомителна акция за това какъв брой хора са познали вярно и какъв брой са сбъркали.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР