Бургазлийката Златка Димитрова за пръв път проговори за раздялата си

...
Бургазлийката Златка Димитрова за пръв път проговори за раздялата си
Коментари Харесай

Черната Златка заговори за раздялата с Кирил Танев

Бургазлийката Златка Димитрова за пръв път проговори за раздялата си с фитнес инструктора Кирил Танев. До този миг имаше доста клюки, само че нито плеймейтката, нито Танев разкриваха истината.

От думите на Златка стана ясно, че последните месеци на връзката ѝ са били доста тежки. Имало неистини, криене и ултиматуми. Тръгнала си, с цел да бъде оценена, изясни тя пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на Нова ТВ. Златка Димитрова разкри и друга забавна детайлност – към този момент има нов мъж до себе си.

„ Тя е някогашен плеймейт, само че е контрапункт на тези момичета”, показа я Мон Дьо и анонсира, че това е първото нейно изявление за последните 4 години. Досега бургазлийката отхвърляше да приказва за персоналния си живот, да дава изявленията и се опитваше да избяга от облика на Черната Златка, който построи преди години.

„ Аз съм си все същото нормално момиче, само че с малко повече научени житейски уроци и с много сериозен багаж в сърцето. Хората не знаят, че съм много прочувствен и сензитивен човек”, споделя тя при започване на изявлението направено от красива хасиенда в Созопол.

„ Златка Димитрова има напълно елементарен живот, на нея също ѝ се случват паники и наслади, с тази разлика, че множеството от тях не мога да ги запазя единствено за себе си. Хората с времето харесват от ден на ден сензитивните и открити хора”, добавя някогашната плеймейтка.

Тя разкрива, че е имала прелестно детство макар че е живяла в семейство на разведени родители. Мечтата ѝ била да стане доктор. Златка споделя, че татко ѝ, който загуби, до момента в който бе в „ Биг Брадър”, постоянно се прибирал в спомените и говорила с него насън. Искала да му каже „ Прости ми! Обичам те!”.

Твърди че не се срами от предходното си лице, трябвало е да измине този път и да си вземе своите уроци. При нея трансформацията настъпила по натурален метод. За нея неуспехът не съществувал, а това бил единствено път към триумфа. Най-трудно ѝ било да не бъде толкоз доверчива и всеотдайна, изключително към хората, които не заслужават.

„ Много съм се сблъсквала, доста съм страдала и плакала”, споделя Златка Димитрова. Категорична е, че не може да свикне с лицемерието и лъжите. Определя се за човек със мощно изразено възприятие за правдивост. Погнусена е от лъжите, които са написали за нея. Една от тях гласяла: „ Златка Димитрова умъртви детето си!”.

„ В последна сметка ги осъдих. Това бе моето първо дете, което родих мъртво. Писанията бяха доста грозни. Срина ме освен душевен, само че и физически”, връща се в най-трудния си интервал бургазлийката.

Бургазлийката приказва и за любовните си несполуки. За мъжете е научила, че мъчно могат да живеят със мощни дами, не можели да си потъпчат егото. „ Едно от най-трудните ми решения е да потегли без да съм била подготвена. Тръгнала съм си, тъй като по този начин ми е споделило моето сърце – че там не ми е мястото. Аз съм доста търпелива, само че кажа ли край – е същински край. Започвам да повеждам една борба сред разсъдъка и сърцето, а това е най-страшната ми борба. Последната такава победи моето съзнание”, споделя Златка и споделя, че търси своята съвършена половинка, с която ще бъде като един пъзел.

С бащата на детето ѝ Миро били в отлични връзки, само че последната ѝ връзка – с фитнес инструктора Кирил Танев била доста сложна, изключително в края ѝ. „ Не съм говорила в никакъв случай за нашата разлъка. Истината е, че някой път би трябвало да си потегли, с цел да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и неистини. Аз не съм подобен човек. С риск да нараня индивида до себе си ще му кажа цялата истината”, добавя тя.

Категорична е, че ултиматумите и лъжите погребали връзката ѝ с Кирил Танев.

На въпрос дали е сама тя дава отговор: „ Аз в никакъв случай не съм сама, не обичам да бъда сама!”. „ За мъжа до мен ще ви опиша в миг, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот”, споделя Златка Димитрова.

Категорична е, че материалното било въздух и прахуляк, единственото значимо било – душата на индивида.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР