Бургазлийката получи отличието лично от служебния вицепремиер Атанас Пеканов Рени

...
Бургазлийката получи отличието лично от служебния вицепремиер Атанас Пеканов Рени
Коментари Харесай

Вицепремиер връчи приз за Студент на годината на Рени Сярова от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Бургазлийката получи оценката персонално от служебния вицепремиер Атанас Пеканов

Рени Георгиева Сярова от Факултета по Технически науки, катедра Биотехнология на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ беше оповестена за „ Студент на годината “, а наградата й беше връчен персонално от служебния вицепремиер Атанас Пеканов.

Високото отличие беше присъдено в категория „ Технически науки “ в 16-ото издание на Националния приз " Студент на годината ".

Традиционно най- сполучливите студенти в България се награждават от Националното посланичество на студентските препоръки. Церемонията се състоя на 2 март вечерта в Университета за национално и международно стопанство и беше под патронажа на президента Румен Радев.

Държавният глава връчи премията " Студент на годината - 2022 " на Радина Иванова Бодурова, която е трети курс във Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ".

За да поддържат бургаския победител в събитието се включиха зам.-ректорът на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ проф. доктор Ирена Марковска и представители на Студентския съвет към висшето учебно заведение.

В журито на Национален приз – „ Студент на годината ‘2022г. “ има представители на Президентството на Р България, Министерството на образованието и науката, Министерството на правораздаването, Българска академия на науките и други инстутуции.

Основната задача на състезанието е да разпространява, отличава и предизвиква достиженията на българските студенти от всички области на висшето обучение пред обществеността.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР